Είναι γενική οδοντίατρος με εξειδίκευση στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων και στη χρήση ανώδυνων μεθόδων στην οδοντιατρική.

Αφού αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο «Ανατόλια», σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Université Catholique de Louvain στις Βρυξέλλες. Ένας τομέας με τον οποίο ασχολήθηκε ενεργά κατά τη διάρκεια των σπουδών της ήταν η ψυχολογία των ασθενών. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ανώδυνης φροντίδας αποφάσισε παράλληλα να εκπαιδευτεί στη Γαλλία, στο Université Henri Poincaré, στην παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών με ανώδυνες μεθόδους.

Στη συνέχεια έφυγε για μεταπτυχιακές σπουδές στις Η.Π.Α. και στο University of California, Los Angeles (UCLA), εξειδικεύτηκε στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Από το 2013 ως το 2016 παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τριετές πρόγραμμα σπουδών Master of Science με τίτλο “ Oral Surgery /Implantology” (Χειρουργική στόματος/Εμφυτευματολογία) στο πανεπιστήμιο Donau Universitat της Αυστρίας. Το 2005 δημιούργησε μαζί με την Αλεξία Βουλγαροπούλου το υπερσύγχρονο πολυοδοντιατρείο «ΣΤΟΜΑ ΓΝΑΘΟΣ», με στόχο την παροχή ενός ολοκληρωμένου φάσματος οδοντιατρικών εργασιών και την άμεση υποστήριξη των ασθενών όποτε προκύπτει ανάγκη.

Είναι ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Ο.Σ.Θ.), ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου του Καθολικού Πανεπιστημίου της Λουβένης του Βελγίου (COSUL – Cercle Odonto Stomatologique de l’ Université Catholique de Louvain), μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Αισθητικής Οδοντιατρικής και κάτοχος διπλώματος «ΚΑΡΠΑ» (Καρδιοπνευματική Αναζωογόνηση-Επείγοντα). Συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και εθελοντικές δράσεις και αρθρογραφεί τακτικά σε επιστημονικά περιοδικά. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.