Είναι γενική οδοντίατρος και παρέχει εξειδικευμένες οδοντιατρικές και ορθοδοντικές υπηρεσίες πρόληψης σε παιδιά.

Πριν 13 χρόνια δημιούργησε μαζί με τη Μαργαρίτα Βουλγαροπούλου το υπερσύγχρονο πολυοδοντιατρείο «ΣΤΟΜΑ ΓΝΑΘΟΣ», με τη φιλοσοφία να παρέχουν ανά πάσα στιγμή, με συνέπεια και επαγγελματισμό, ένα πλήρες φάσμα οδοντιατρικών εργασιών.

Έχει αποφοιτήσει από την Οδοντιατρική Σχολή του Université Catholique de Louvain  στις Βρυξέλλες. Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγγελματικής της κατάρτισης παρακολουθεί τα τελευταία δύο χρόνια στη Γερμανία κύκλο σεμιναρίων Γενικής και Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Είναι ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Ο.Σ.Θ.), ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου του Καθολικού Πανεπιστημίου της Λουβένης του Βελγίου (COSUL – Cercle Odonto Stomatologique de l’ Université Catholique de Louvain)  και κάτοχος διπλώματος «ΚΑΡΠΑ» (Καρδιοπνευματική Αναζωογόνηση-Επείγοντα). Συμμετέχει σταθερά σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια, ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά του κλάδου. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Στόχος της για το μέλλον είναι με τις ίδιες αξίες και την ίδια αποτελεσματικότητα να δημιουργήσουν μαζί με τη Μαργαρίτα Βουλγαροπούλου και άλλα ανάλογα οδοντιατικά κέντρα.