Ο χώρος μας είναι ένα σύγχρονο πολυοδοντιατρικό κέντρο που βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Νέο Ρύσιο) κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Σ’αυτό διενεργείται όλο το φάσμα των οδοντιατρικών πράξεων όπως εμφράξεις (σφραγίσματα), ενδοδοντικές θεραπείες μονόριζων και πολύριζων δοντιών (απονευρώσεις), προσθετικές και αισθητικές αποκαταστάσεις, πλαστικές ούλων και άλλων ιστών , θεραπείες των περιοδοντικών ιστών, παιδοδοντιατρική, ορθοδοντική, χειρουργική του στόματος και ευρύτερη γναθοπροσωπική χειρουργική.

Ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να πληρεί άριστες συνθήκες υγιεινής, άνεσης, αντισηψίας και λειτουργικότητας. Αποτελείται από την κύρια αίθουσα αναμονής στην οποία υπάρχει και η κεντρική γραμματεία που επικοινωνεί με δίκτυο υπολογιστών με τους λοιπούς χώρους, πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα αυτοδύναμα ιατρεία με λάμπες αποστείρωσης του χώρου UV, χώρο εστίασης, χωριστή αίθουσα μηχανοκίνητου καθαρισμού των εργαλείων και αποστείρωσης, WC ασθενών και WC ιατρών. Σε χωριστό χώρο γραφείου γίνεται η ενημέρωση των ασθενών για το πρόβλημα ή την εξέλιξη της περίπτωσής τους και οι ανταλλαγές απόψεων των γιατρών για την εφαρμογή του καταλληλότερου σχήματος θεραπείας σε σύνθετες περιπτώσεις.

Η αντιμετώπιση είναι άμεση με ή χωρίς ραντεβού σε όλη την διάρκεια του χρόνου από άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό .

Ο χώρος μας

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου μας «ΣΤΟΜΑ ΓΝΑΘΟΣ» είναι:

  • Το συνεχές ωράριο εργασίας
  • Η σε ελάχιστο χρόνο εκτέλεση οδοντικής αποκαταστάσης και όποιας άλλης πράξης απαιτεί επείγουσα αντιμετώπιση (π.χ. τραύμα)
  • Η παρουσία συντονισμένης ομάδας εργασίας – συνεργασίας
  • Η δυνατότητα ευρύτερης ιατρικής υποστήριξης
  • Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και εξοπλισμός παρακολούθησης και υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών (παροχή οξυγόνου, monitor, απινιδωτής, φάρμακα)
  • Η χρησιμοποίηση μόνο πιστοποιημένων υλικών
  • Η συνεχής παρακολούθηση των νεότερων επιστημονικών δεδομένων με συμμετοχή σε συνέδρια και άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις
  • Η εύκολη πρόσβαση και στάθμευση στο χώρο