STOMA GNATHOS Πολυοδοντιατρείο στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης - Πιστοποίηση ISO 9001:2008

facebooktwitter

Προγραμματίστε το Ραντεβού σας

Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινά 11:00 - 20:00
 
Οι γιατροί μας δέχονται επισκέψεις με ραντεβού.

Φορμα Επικοινωνιας

Newsletter

Καταχωρήστε το e-mail σας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας:

flow logo gr

 

logo believe in you

 

 

Ποιοι είμαστε

margaritaΜαργαρίτα Βουλγαροπούλου

Είναι γενική οδοντίατρος με εξειδίκευση στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων και στη χρήση ανώδυνων μεθόδων στην οδοντιατρική.

Αφού αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο «Ανατόλια», σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Université Catholique de Louvain στις Βρυξέλλες. Ένας τομέας με τον οποίο ασχολήθηκε ενεργά κατά τη διάρκεια των σπουδών της ήταν η ψυχολογία των ασθενών. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ανώδυνης φροντίδας αποφάσισε παράλληλα να εκπαιδευτεί στη Γαλλία, στο Université Henri Poincaré, στην παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών με ανώδυνες μεθόδους.

Στη συνέχεια έφυγε για μεταπτυχιακές σπουδές στις Η.Π.Α. και στο University of California, Los Angeles (UCLA), εξειδικεύτηκε στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Από το 2013 ως το 2016 παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τριετές πρόγραμμα σπουδών Master of Science με τίτλο “ Oral Surgery /Implantology” (Χειρουργική στόματος/Εμφυτευματολογία) στο πανεπιστήμιο Donau Universitat της Αυστρίας. Το 2005 δημιούργησε μαζί με την Αλεξία Βουλγαροπούλου το υπερσύγχρονο πολυοδοντιατρείο «ΣΤΟΜΑ ΓΝΑΘΟΣ», με στόχο την παροχή ενός ολοκληρωμένου φάσματος οδοντιατρικών εργασιών και την άμεση υποστήριξη των ασθενών όποτε προκύπτει ανάγκη.

Είναι ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Ο.Σ.Θ.), ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου του Καθολικού Πανεπιστημίου της Λουβένης του Βελγίου (COSUL - Cercle Odonto Stomatologique de l' Université Catholique de Louvain), μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Αισθητικής Οδοντιατρικής και κάτοχος διπλώματος «ΚΑΡΠΑ» (Καρδιοπνευματική Αναζωογόνηση-Επείγοντα). Συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και εθελοντικές δράσεις και αρθρογραφεί τακτικά σε επιστημονικά περιοδικά. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

 

aleksiaΑλεξία Βουλγαροπούλου

Είναι γενική οδοντίατρος και παρέχει εξειδικευμένες οδοντιατρικές και ορθοδοντικές υπηρεσίες πρόληψης σε παιδιά.

Πριν 8 χρόνια δημιούργησε μαζί με τη Μαργαρίτα Βουλγαροπούλου το υπερσύγχρονο πολυοδοντιατρείο «ΣΤΟΜΑ ΓΝΑΘΟΣ», με τη φιλοσοφία να παρέχουν ανά πάσα στιγμή, με συνέπεια και επαγγελματισμό, ένα πλήρες φάσμα οδοντιατρικών εργασιών.

Έχει αποφοιτήσει από την Οδοντιατρική Σχολή του Université Catholique de Louvain  στις Βρυξέλλες. Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγγελματικής της κατάρτισης παρακολουθεί τα τελευταία δύο χρόνια στη Γερμανία κύκλο σεμιναρίων Γενικής και Αισθητικής Οδοντιατρικής. 

Είναι ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Ο.Σ.Θ.), ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου του Καθολικού Πανεπιστημίου της Λουβένης του Βελγίου (COSUL - Cercle Odonto Stomatologique de l' Université Catholique de Louvain)  και κάτοχος διπλώματος «ΚΑΡΠΑ» (Καρδιοπνευματική Αναζωογόνηση-Επείγοντα). Συμμετέχει σταθερά σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια, ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά του κλάδου. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Στόχος της για το μέλλον είναι με τις ίδιες αξίες και την ίδια αποτελεσματικότητα να δημιουργήσουν μαζί με τη Μαργαρίτα Βουλγαροπούλου και άλλα ανάλογα οδοντιατικά κέντρα.  

 

  

Ειρήνη ΒουλγαροπούλουΕιρήνη Καραμπούτα - Βουλγαροπούλου

Εξειδικευμένη συνεργάτης 

Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργός

 

Ασχολείται με όλο το φάσμα της χειρουργικής του στόματος και της γναθοπροσωπικής και τραχηλικής περιοχής. Έχει μεγάλη επιστημονική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με πληθώρα ανακοινώσεων σε συνέδρια και δημοσιεύσεις εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά.

Είναι :

 • Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
 • Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
 • Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
 • Κάτοχος του τίτλου «European Boards of EACMFS»
 • Ειδική Γναθοπροσωπική Χειρουργός
 • Επιπρόσθετα εξειδικευμένη
  • Στην Ορθογναθική Χειρουργική στο Πανεπιστήμιο TUFTS της Βοστώνης των ΗΠΑ
  • Στη χειρουργική του τραχήλου στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Memorial Sloan Kettering Center της Νέας Υόρκης
  • Στην αποκαταστατική χειρουργική του προσώπου και των γνάθων
  • Στη χειρουργική της κροταφογναθικής άρθρωσης

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι η καθηγήτρια κ.Ειρήνη Καραμπούτα - Βουλγαροπούλου ασχολείται επί μέρους με εξειδίκευση με όλο το φάσμα των παθήσεων της κροταφογναθικής άρθρωσης σε διαγνωστικό και κυρίως σε θεραπευτικό επίπεδο με μεθόδους μη επεμβατικές και επεμβατικές. Εισήγαγε πρώτη σε Πανελλήνιο επίπεδο την χειρουργική αντιμετώπιση των διαταραχών του δίσκου, συνδέσμων, κονδύλων κ.ά, ενώ η αρθροσκοπική παρέμβαση αποτελεί θεραπευτική μέθοδο εκλογής για ήπιας και μέσης βαρύτητας εσωτερικές λειτουργικές διαταραχές της συγκεκριμένης άρθρωσης. Στις περιπτώσεις όπου μπορεί να εφαρμοστεί συντηρητική θεραπεία οι σύγχρονες κατασκευές ορθοτικής του νευρομυϊκού μασητηριακού μηχανισμού ή οι συσκευές κινησιοθεραπείας εξωστοματικής στήριξης, οι νάρθηκες με υγρό καθώς και η αρθροκέντηση με έγχυση σκευάσματος ειδικής φαρμακολογικής σύνθεσης ή - τελευταία - ομοιοβιολογικών ουσιών αποτελούν πεδίο επιλογής της ιατρού. 

Έχει χρηματίσει εκλεγμένο μέλος, αντιπρόεδρος και υπεύθυνη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής , Councilor της European Association of Craniomaxillofacial Surgery, εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ιατρικές ειδικότητες (European Union of Medical Specialists,UEMS), ιδρυτικό μέλος της European Society of Temporomandibular Joint Surgery.

Υπήρξε προσκεκλημένη ομιλήτρια σε πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος, συντονίστρια και πρόεδρος συνεδρίων, κριτής σε επιστημονικά περιοδικά με ανώτερη καθηγητική ιδιότητα στο Α.Π.Θ. Συνεργάτης ιατρός  του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης από το 2002 έως σήμερα μετελθούσα την επιστημονική υπευθυνότητα του Τμήματος της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και τη Διεύθυνση αυτού.